Macron Software — "Intelligent Solutions"

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost Macron Software, spol. s r.o., (Nádražní 60/114, Praha 5, IČ: 62156831) informuje, že zpracovává osobní údaje v souladu s platnými právními předpisy, tj. se zákonem č. 101/2000 Sb. (z. o ochraně osobních údajů) (dále jen „Zákon“) a s účinností ode dne 25. května 2018 také nařízením EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

Rozsah, účel a právní základ zpracování osobních údajů

Údaje, poskytnuté subjektem údajů při použití nástrojů “Kalkulačka ceny webu”, “Ukažte nám web a my vám spočítáme cenu” a “Drupal Performance Analyser” jsou až v rozsahu:

  • jméno
  • příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo

Výše uvedené údaje jsou zpracovávány výhradně pro následující účely:

  • komunikace za účelem zpřesnění a vysvětlení dat, vložených do nástrojů
  • nabídka produktů a služeb Macron Software, souvisejících s vloženými daty

Výše uvedené údaje jsou zpracovány výhradně na základě souhlasu, uděleného subjektem údajů před jejich zpracováním a to v souladu s Nařízením.

Údaje, zpracovávané pro účel komunikace v návaznosti na vyplnění kontaktního formuláře, jsou až v rozsahu:

  • jméno
  • příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo

Výše uvedený účel je ve smyslu Nařízení oprávněných zájmem správce údajů a tyto údaje jsou tedy zpracovávány bez výslovného souhlasu subjektu údajů.

Správce osobních údajů

Macron Software, spol. s r.o., se sídlem Nádražní 60/114, 150 00 Praha 5, IČ 26156831

Kontaktní údaje:
Jaroslav Česenek, telefon: +420 602 292 786, email: jaroslav.cesenek@macron.cz

Další informace o právech v souvislosti se zpracování osobních údajů

  • osobní údaje budou zpracovávány nejvýše po dobu 1 roku od zrušení registrace k Obecnímu webu nebo do odvolání souhlasu s jejich zpracováním
  • máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat od správce nebo zpracovatele osobních údajů potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím
  • máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování můžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů.
  • máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech
  • máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech
  • můžete získat své osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a můžete předat své osobní údaje jinému správci
  • kdykoli můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, čímž nebude dotčena zákonnost zpracování před tímto odvoláním
  • máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce či zpracovatel osobních údajů zpracovávají Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušují Vaše práva.
  • Máte právo kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se Vás týkají, pro účely přímého marketingu, což zahrnuje i profilování pro přímý marketing. Po vznesení námitky nebudou již Vaše osobní údaje pro tento účel zpracovávány.

Výše uvedená práva uplatníte u kontaktní osoby správce (uvedeno výše) emailem nebo telefonicky.